Villa Aurenjo

Toerisme


De perfecte uitvalsbasis
voor het verkennen van de Provence


 • Romeins erfgoed

  Orange's UNESCO beschermde 2000 jaar oude Romeinse theater is een van de best bewaarde in de wereld. In de maand juli is het ook het podium voor een aantal schitterende opera's, georganiseerd door de Choregies d' Orange. Sommige artiesten verblijven bij Villa Aurenjo, waardoor u soms onverwacht een klein voorproefje krijgt! Andere Romeinse steden zoals Avignon, Nimes, Arles en Vaison-la-Romaine bevinden zich vlakbij.

 • Kleurrijke markten

  De Provence staat bekend om zijn vele markten ofwel brocantes. Combineer uw bezoek aan Avignon met de antiekmarkt in Villeneuve-lès-Avignon. Of trek de ochtend uit voor een van de grootste markten in de regio in L’Isle-sur-la-Sorgue, ca. 40 minuten met de auto.

 • Heerlijke Restaurants

  Lekker eten is een goede reden om naar Frankrijk te gaan. In  Orange vind je een aantal goede restaurants waar met liefde en toewijding heerlijke gerechten worden bereid. Of ga iets verder weg, er zijn verschillende goede restaurants in de omgeving te vinden, wij adviseren u graag.

 • Mooie Wijndomeinen

  In het hart van de Rhône vallei staan vele wijnmakers klaar om u geweldige wijnen te laten proeven. Geniet van een heerlijke lunch in Châteauneuf-du-Pape en laat u overweldigen door het schitterende uitzicht over de vallei.

Bekijk onze Visuele Impressie voor een beleving van (Villa) Orange!

Loading images...